MUSIC IS WHO WE ARE

Lets Rock Together

RockAbout et veletableret koncert band med base i Midtjylland.

RockAbouts erklærede mission er at hylde de store 'Rock Mamas'.

Medlemmerne i orkesteret er alle musikere med lang og solid baggrund indenfor utallige genrer og stilarter. Alle har  stor erfaring fra mange års live optræden. Kvaliteten er altid i højsædet, og sikres på bedste vis ved en  enestående teoretisk og håndværksmæssig ballast.

 

RockAbouts erklærede mål er at skabe en uforglemmelig fest på scenen, og ikke mindst hos publikum.

RockAbout kommer udover scenekanten med den smittende spilleglæde.


I  løbet af arrangementet skal alle gerne have genhørt et pænt antal nostlagiske evergreens, og med det brede udvalg af nye som ældre  ørehængere, fået en oplevelse langt ud over det forventede.

 

Helle - Sang

 

Helle er RockAbouts  gudsbenovede, fantastiske diva i front. Helle er en sangerinde 'af guds nåde'. Lyt til Helle's medrivende tolkninger af de kendte danske og udenlandske  'Rock Mamas'', og få en oplevelse langt ud over det forventede.

Helle's tolkninger af Sanne Salomonsen, Hanne Boel, Tina Turner, Joan Jett, Pink,  Cheryl Crow,  Alanis Morisette med mange flere, står ikke tilbage for de oprindelige 'Rock Mamas'.

Helle har sit liv viet til musikken, så når der ikke spilles og synges, så ledes der efter nye super sange og melodier, der med kærlig hånd tilføjes den i forvejen fantasiske sætliste.

 

 

 

 
Preben - Guitar og sang

 

Preben  'RockPapa' er vores allesteds nærværende uigenkaldelige Blues/Rock mand. Preben er nu tilbage i Rock About som den store tolker af de store legendariske evergreens, der med hans 'touch' opnår helt nye musikalske højder. Preben musikalske rødder stikker meget dybt, og spænder utroligt bredt. Der er ikke et øje tørt når han med mikrofonen og spaden i hånden  leverer endnu et musikalsk højdepunkt.
Med Prebens grændeløse musiske overskud, og trampen på pedalerne, så rocker vi :)


 

 

 

 

 

 

 
 

 

  

Thomas - Trommer 

 

Thomas er  ALTID på stikkerne når musikken kalder. Der arbejdes hårdt på at sikre bunden og rytmen i numrene. Thomas har altid spillet, og det er ikke kun trommestikker han har slidt op i stort antal.

Thomas er imponerende  stærk i mange forskellige genrer, og kan få alt til at lyde vildt godt. Det er ikke nogen hemmelighed at hans hjerte brænder for den rytmiske musik, og er der ikke en snært af nutidig vellyd,  så kommer det. Thomas sørger for at 'groovet' i numrene får en frisk pust af nytidig rytme og altid den helt  rigtige sound.

Thomas dominerer RockAbouts maskinrum, og leverer takter som man tror er løgn. Valgsproget er - Rocken styrer !!

 

 

 

 

 

Brian - Klaver /  keyboard og sang

 

Brian er vores helt fantastiske klaverekvilibrist. Han hånsterer med sikker hånd de flotte klaverstykker . og lægger en ualmindelig lækker lydkulisse i såvel Tina Turner som Sanne Salomonsens rocknumrene.

Brian er en sand mester ud i at spille så det lyder originalt, melodisk, og med et tvist af gennemsyret musikalitet.

Brian er med sin meget store erfaring på de skrå brædder, personen der har overblik og overskud helt ud over det sædvanlige. 

 

 

 

 
 


Jan - Bas og kor

 

Jan er 'The Grand Old' i RockAbout. Med en lang historik som studiemand og live musikker, har Jan spillet med mange store som små, orkestre og solister.

Jan lægger en bundsolid beat til numrene, og har også overskud til en lille fjollet kommentar undervejs.

Med Jan på bas, er der et konstant rytmisk stærkt beat. Der får maskinrummet i RockAbout til at grove optimalt.

 

 

 

 

 

 

 

Telefon: 045 5120 9940

Email: jek@rockabout.dk

RockAbout

Randersvej 24, 8800 Viborg